Astronauterna Pstdda Dialog Om Ufon

Astronauterna Pstdda Dialog Om Ufon
Indien Manuscript rapporterar att astronauter ofta hitta utomjordisk rymdskepp gar efter uppdrag rymdf"arjan.

Indien Manuscript h"avdar att bel"agg har tagits fram som nu leder det faktum att det finns omkring tusen fr"ammande rymd hantverk som manipulerar det utrymme "over hela jorden. Det noteras vidare av Indien Manuscript att utomjordiska rymdskepp observera markbundna uppdrag ordentligt och astronauterna m"arke farmstead dem hela tiden.

Astronaut Scott Carpenter av NASA n"amnas att vid nagot tillf"alle var det "ogonblick astronauter i rymden som var vana att vara ensam, det fanns en enhetlig kontroll av UFOs.

Det fanns en dokumenterad bandet s"ager "Oh Houston, det h"ar "ar Observe. Vi har fortfarande utomjordiska rymdskepp under [iakttagande])? "(Notera att det sista ordet "ar svart att se pa band).

Astronauterna Words "h"avdar att det tidigare uttalandet spelades in av Baltimore bosatt och MUFON medlem Donald Ratsch kommer fran en amat"orradio rebroadcast mellan Houston markkontroll och rymdf"arjan Observe pa mars 1989 03/14/89 06:42 EST.

Tidigare bef"alhavare f"or Apollo 17 Eugene Cernan sagt nagot i en Los Angeles Become old artikel i 1973 om ufon s"ager att han har fragat om UFO: n och trodde att de (UFO: n) var nagon annan, nagon annan civilisation.

En Time Journal artikeln rapporteras att Stora Vita meddelade via radio ar 1962 att s"aga "Det finns saker d"ar ute! Det "ar absolut! "

K"alla: www.Latest-UFO-Sightings.net

Distinctive post pa engelska: UFO NASA


{ 0 comments... Skip Comments }

Add Your Comment

 
Esoteric Library
Aliens Press © 2012 | Template By Jasriman Sukri | Adapted By Vinniy Cex Nadezhda